BEZ JAJ to jednoosobowa cukiernia, której wegańskie wypieki rozchodza się w poznańskim lokalu Vege Pizza jak świeże bułeczki. Na naszą prośbę Agata Wilkowska zrobiła sobie krótką przerwę w gotowaniu, umyła ręce i odpowiedziała na kilka pytań dotyczących jej kariery kulinarnej.
2/9
o2: Czemu nie poprzestałaś na wegetarianizmie?
0
0
3/9
o2: Tęsknisz czasem za twarogiem i serem pleśniowym? Tylko szczerze.
0
0
4/9
o2: Ciężko jest być weganką w Polsce?
0
0
5/9
o2: Czym zastępujesz jajka, masło i śmietanę?
0
0
6/9
o2: Ile najdłużej siedziałaś w kuchni gotując?
0
0
7/9
o2: Sama wymyślasz przepisy? Skąd czerpiesz pomysły?
0
0
8/9
o2: Jaki jest twój ulubiony wegański przysmak?
0
0
9/9
o2: Jaka była najmilsza rzecz, którą usłyszałaś o swoich słodkościach?
0
0
Wybrane dla Ciebie
Przejdź na