Nic trudnego, a efekt jest powalający. Pomidor spędził noc w zamrażarce, po czym został z niej wyjęty i przez kilkanaście minut fotografowany. Warto dodać, że w trakcie trwania eksperymentu nikt nie ingerował w jego kształt.
Po dłuższej chwili pomidor zaczął się rozmrażać.
Temperatura nie działała na jego korzyść. Wszystko dlatego, że aż 93 proc. pomidora to woda, która podczas rozmrażania powoli z niego wypływała.
Wiele z niego nie zostało. Użytkownik Imgura udowodnił niewątpliwie, że pomidor nie nadaje się do przechowywania w zamrażarce, a także pokazał światu, dlaczego tak jest.
Autor: Kamil Karnowski
Widziałeś lub słyszałeś coś ciekawego? Poinformuj nas, nakręć film, zrób zdjęcie i wyślij na redakcjao2@grupawp.pl.
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.