Koncern ogłosił, że powoli wprowadza do swoich burgerów świeże mięso. Na razie jedynie w 14 restauracjach w okolicach Dallas. Jeśli jednak eksperyment da pozytywne rezultaty, jest szansa, że klienci na całym świecie dostaną szansę spróbować Big Maca w wersji "fresh" - informuje metro.co.uk.
Internauci są raczej sceptyczni. Na Twitterze użytkownik ShaneCorey napisał "Nie chcę, żeby mieli świeżą wołowinę. To jak dawanie drogiej zabawki dziecku, nie można temu ufać". Z kolei Kent McHollington skomentował: "Piekło zamarzło, McDonald's testuje świeżą wołowinę w burgerach. Co teraz? Będą smakować jak prawdziwe burgery?". Glenn Atamaniuk wyraził wątpliwości wielu osób: "nie żebym był klientem, ale co w takim razie dawali wcześniej? Teraz zacząłem się bać".
Póki co pozostaje nam czekać. A jedząc w jednej z restauracji sieci przymykać oko na fakt, że zatapiamy zęby w czymś, co nie wiadomo ile czasu było zamrożone.
Bartosz Nowak
Teraz serce internetu w jednej aplikacji. Bądź na bieżąco i pobierz w Google Play albo App Store.
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.