Niekiedy to nie potrawy, ale sposób ich podania decyduje o sukcesie restauracji. Niektórzy chyba zbyt dosłownie wzięli do siebie te słowa i zrobili ze swoich lokali prawdziwe pośmiewisko. W tym przypadku herbatę podano na... regale. Wraz z niezbędnymi dodatkami. Współczujemy jednak kelnerom.
Moc kolorów
Deser na deserze, deserem pogania. Ilość kalorii zawarta w tym smakołyku jest przerażająca, natomiast jeszcze bardziej przeraża odpowiedź na pytanie -jak to zjeść? Wydaje się to niewykonalne, choć możliwe, że po wielu latach treningów, komuś się udało.
Dzieło sztuki
Sałatka zamknięta w kieliszku do wina i kieliszku do wódki. Czy kiedykolwiek wyobrażaliście sobie takie cuda? Na nóżce znalazła się nawet cebula. Co za danie.
Monumentalne jajo
Bekon stoi niczym pomnik. Pewnie takie było założenie autora. Dodatkowo ten puchar! Niezapomniana uczta.
Puchar obfitości
Wszystko w jednym.Pizza, kanapka, ogórki, krążki, skrzydełka. Zawał serca w jednym miejscu.
Mięsna piękność
Każda piękna księżniczka powinna mieć wspaniałą suknię. Ta ma, ale problem w tym, że z martwego zwierzęcia.
Sposób na integrację
Czy ten wspaniały pomysł na integrację gości wejdzie do kanonu restauracyjnych sztuczek? Cztery pomarańcze, jeden wyciskacz. Co z tego wyniknie?
Do jedzenia i do kopania
Jedna z ciekawszych propozycji. Śniadanie w stylu brytyjskim na szpadlu to prawdziwy fenomen. Po zjedzeniu posiłku można pójść kopać rowy.
Tłusty młyn
Wesoły posiłek na karuzeli. Idealnie nadaje się dla całej rodziny, która może, przy ogromnej satysfakcji najmłodszych, kręcić tłustym młynem.
Lubi siedzieć
Jedno krzesło dla jednej truskawki. Tak, to musi być wyjątkowy owoc.
Widziałeś lub słyszałeś coś ciekawego? Poinformuj nas, nakręć film, zrób zdjęcie i wyślij na redakcjao2@grupawp.pl.