Trzymać w lodówce czy nie? Możesz się zdziwić
1/19
Jajka: zależy
(flickr.com, mark vitazko)
0
0
Z niektórymi pokarmami sprawa jest jasna, ale jest lista takich, co do których od lat trwa dyskusja. Jak to więc wygląda z naukowego i zdrowotnego punktu widzenia?
2/19
Masło: tak
(flickr.com, gail)
0
0
3/19
Pomidory: nie
(flickr.com, weegeebored)
0
0
4/19
Ser: tak
(flickr.com, Jules Morgan)
0
0
5/19
Mleko sojowe: po otworzeniu
(flickr.com, prettyinprint)
0
0
6/19
Cebula: nie
(flickr.com, sean)
0
0
7/19
Chleb: nie
(flickr.com, francis storr)
0
0
8/19
Kawa: nie
(flickr.com, ruben alexander)
0
0
9/19
Bazylia: nie
(flickr.com, amanda slater)
0
0
10/19
Miód: nie
(flickr.com, Jason Riedy)
0
0
11/19
Dżemy i inne przetwory: po otworzeniu
(flickr.com, Jim Champion)
0
0
12/19
Awokado: nie, chyba, że jest dojrzałe
(flickr.com, threelayercake)
0
0
13/19
Jabłka: opcjonalnie
(flickr.com, vijay chennupati)
0
0
14/19
Banany: opcjonalnie
(flickr.com, Ian ransley)
0
0
15/19
Oliwa: nie
(flickr.com, daniella segura)
0
0
16/19
Czosnek: nie
(flickr.com, gafiz issadeen)
0
0
17/19
Ziemniaki: nie
(flickr.com, lisa stevens)
0
0
18/19
Mleko: tak
(flickr.com, smabs sputzer)
0
0
19/19
Świeże mięso/ryba: tak
(flickr.com, torbakhopper)
0
0
Wybrane dla Ciebie
KOMENTARZE WYŁĄCZONE
”
Sekcja komentarzy coraz częściej staje się celem farm trolli i polem do dezinformacji. Dlatego zdecydowaliśmy się wyłączyć możliwość komentowania pod tym artykułem.Redakcja o2.pl
Przejdź na