Aneta Michałowska | 20.12.2016 08:40 Z laboratorium na talerz, czyli o co chodzi w kuchni molekularnej1Podziel się:Obserwuj nas w Wiadomościach Google1/8Eksperyment naukowców(Facebook.com, ChefsTalk)002/8Sztuka na talerzu 003/8Sferyfikacja004/8Liofilizacja 005/8Sous vide 006/8Ciekły azot 007/8Infuzowanie 008/8Guma ksantanowa 00kuchnia molekularnaWybrane dla CiebieWyniki Lotto 27.04.2025 – losowania Multi Multi, Ekstra Pensja, Ekstra Premia, Mini Lotto, KaskadaMikroplastik mamy we krwi. Najwięcej jest go u osób po udarzeLotnisko w Norwich musiało zamknąć pas startowy. Wszystko przez awaryjne lądowaniePrzeżyła atak rekina. Na pomoc ruszyli nieznajomiOto co pasażer bmw pokazał w kierunku policji. Szybko się doigrałRekordowa aukcja listu z Titanica. Mówią, że był proroczyOdprowadzasz deszczówkę? Musisz uważać. Kary nawet do 10 tys. złWeronika nie daje znaku życia od czterech dni. Trwają poszukiwania nastolatkiLista najgroźniejszych bakterii szpitalnych. Jak się przed nimi chronić?Nie żyje Bogdan Gumulak. Strażak przegrał walkę z nowotworemPoleciał do Madrytu z dziewczyną i całą drużyną rugby. 21-letni Brytyjczyk zaginąłKontrowersyjny gość w klubie golfowym Trumpa. Chce wybielaczem leczyć raka i CovidPrzejdź na