Aneta Michałowska | 20.12.2016 08:40 Z laboratorium na talerz, czyli o co chodzi w kuchni molekularnej1Podziel się:Obserwuj nas w Wiadomościach Google1/8Eksperyment naukowców(Facebook.com, ChefsTalk)002/8Sztuka na talerzu 003/8Sferyfikacja004/8Liofilizacja 005/8Sous vide 006/8Ciekły azot 007/8Infuzowanie 008/8Guma ksantanowa 00kuchnia molekularnaWybrane dla CiebieSkandal w zoo. Strzelali do antylop44-latek chwycił za łopatę do śniegu. Niszczył wszystko na swojej drodzeSondaż WOŚP. Tak działalność Owsiaka ocenili PolacyOto co zrobiło małżeństwo. Grozi im 5 lat więzieniaAwaria na wyciągu. "Nagle ludzie zaczęli latać dookoła"Kawa w zamrażarce? Tych sposobów na przechowywanie żywności nie znałeśLarwy zwalczą plastik. Nowy pomysł naukowcówWyniki Lotto 18.01.2025 – losowania Lotto, Lotto Plus, Multi Multi, Ekstra Pensja, Ekstra Premia, Mini Lotto, KaskadaGrób Voita i Horowianki celowo zdewastowany? Turysta pokazał zdjęciaPociąg pędził prawie 300 km/h. 40-latek jechał między wagonami"Smok Kampinoski". Niezwykły okaz w Parku NarodowymWprowadzono wysokie opłaty w polskich górach. Zła wiadomość dla narciarzyPrzejdź na