Twórca konta Wrocławskie Podróże Kulinarne może pochwalić się na TikToku sporym gronem obserwujących go osób. To już bowiem ponad 50 tysięcy użytkowników. Profil ma także milion polubień. Znajdziemy tu różne filmiki na tematy gastronomiczne. Mężczyzna recenzuje w tym miejscu rozmaite dania, a także poleca ciekawe restauracje.
Pokazał "hity cmentarnej gastronomii". Internauci: masakra
W środę 1 listopada br. tiktoker opublikował nowe nagranie. Zaprezentował w nim "hity cmentarnej gastronomii" z okazji uroczystości Wszystkich Świętych. Dodał, że materiał ma "lekkie zabarwienie humorystyczne". W tle dało się słyszeć piosenkę "Ameno" francuskiego projektu muzycznego Era.
Kraftowy hot-dog, lokalne oscypki, wata bez cukru, sezonowa kukurydza, chrupiący popcorn, miękkie obwarzanki, pudrowe gofry - wyliczał mężczyzna w wideo. Swój filmik podpisał zdaniem: czy na cmentarzach u Was również takie "specjały"?
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
Czytaj więcej: Aż 88 ofiar w ciągu 11 lat. Chirurg onkolog usłyszał wyrok
Wideo cieszyło się sporym zainteresowaniem widzów. Zebrało aż 208 tysięcy wyświetleń. Użytkownicy z chęcią je komentowali. Dzielili się swoimi spostrzeżeniami. "Na Biskupinie były nawet piłeczki na gumce i kolorowe wiatraki..." - pisała jedna osoba. "W moich rejonach nie ma żadnej gastronomii, odwiedzam kilka cmentarzy i null" - żaliła się inna.
U mnie pod cmentarzem kiedyś były świecące opaski z myszki Miki i z rogami, świecące balony i food truck z nuggetsami oraz frytki - wskazywała następna.
Masakra; chore; porażka - dodawali ze złością inni internauci.
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.