Magda Gessler od lat prowadzi bardzo popularny program "Kuchenne rewolucje". Gwiazda podróżuje po Polsce i wspiera właścicieli restauracji, którzy mają problemy z utrzymaniem swojego biznesu.
Magda Gessler jest bardzo wymagająca
Praca restauratorki wiąże się z tym, że sporo czasu spędza w hotelach. Okazuje się, że gwiazda ma długą listę wymagań co do miejsc, w których się zatrzymuje.
Musi być dużo świeżych kwiatów, kołdra pod materacem podwójna, bo zawsze jest mi za twardo. Musi być jasiek, ale może być też zwinięty ręcznik pod głową, ponieważ lubię spać tak, żeby mieć wyprostowany kark i na wznak. Ważne jest też bardzo ciche światło. Dostaję cholery jak mam bardzo mocne światło, wtedy wszystkie moje apaszki lecą na lampy. Sprawdzam tylko czy żarówki są energooszczędne. Duża ilość wody mineralnej, musi ładnie pachnieć i być otwarte okno - powiedziała celebrytka w rozmowie z youtuberem Gonciarzem.
Czytaj także: Poszedł do knajpy Gesslera. To usłyszał od kelnera
Magda Gessler ma też wymagania co do temperatury. Podkreśla, że musi być między 18 a 20 stopni. "Konserwuje się w zimnie" - żartuje restauratorka.
Zobacz także: Tamara Arciuch: "W Polsce lubi wkładać się aktorów do szuflady"
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.