Magdy Gessler chyba nikomu nie trzeba specjalnie przedstawiać. Ta popularna restauratorka od wielu lat przyciąga przed ekrany telewizorów wielu Polaków. Wszystko oczywiście za sprawą "Kuchennych rewolucji". Chętnie odwiedzane są również lokale gastronomiczne, które należą do Magdy Gessler.
Generalnie restauratorka robi furorę. Wyrosła na prawdziwą gwiazdę i dla wielu osób jest autorytetem w sprawach kulinarnych.
Ci, którzy uważnie śledzą jej poczynania, zapewne doskonale wiedzą, że jakiś czas temu przeszła efektowną metamorfozę. Gwiazda TVN pozbyła się kilkunastu kilogramów. Trudno tego nie dostrzec.
Dalsza część artykułu pod materiałem wideo
W jaki sposób się odchudzała? O swoim patencie opowiadała w 2019 roku w rozmowie z magazynem "Party". Godnym uwagi jest fakt, że Gessler nie stosowała żadnej diety.
Jem mniejsze porcje. To żadne odkrycie, ale działa! Nigdy nie odchudzam się rygorystycznie. Nakazy i zakazy nie działają dobrze. Najważniejszy jest spokój, zaufanie sobie i zachowanie równowagi - wyjaśniała.
Magda Gessler zdecydowała się na ograniczenia
Magda Gessler wówczas tłumaczyła, że ograniczyła spożywanie mięsa i podjęła decyzję o tym, by unikać podjadania między posiłkami. Restauratorka pamięta również o właściwym nawadnianiu organizmu.
Jest mnie mniej już o 13 kilogramów. Znikam na wadze, bez wysiłku, zupełnie w sposób magiczny. Dziś prawie nie jem mięsa, piję dużo ciepłej wody, nie podjadam między posiłkami, a jeśli już, to odrobinę śliwek lub malin - przyznawała Gessler.
Co jeszcze wpłynęło na jej metamorfozę? Okazuje się, że znaczenie miała też intensywna praca. Gessler jest bardzo zabiegana, za sprawą czego zapomina o jedzeniu.
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.